Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
22.3 °C 60%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κρήτη: Ανατροπή στη δολοφονία Δουρουντάκη - Ομόφωνα ένοχος ο 51χρονος κατηγορούμενος
Ημερομηνία: Σήμερα 11/7/2025, 14:52 - Εμφανίσεις: 16



Ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο τον 51χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη, οδηγώντας την ιστορία σε ανατροπή καθώς σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο τον είχε κρίνει αθώο, δεχόμενο τον ισχυρισμό περί άμυνας, απόφαση που προσέβαλε ο εισαγγελέας με έφεση.

Η δίκη συνεχιζεται με τη συζήτηση για τα ελαφρυντικά, ενώ αργότερα το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση για την ποινή, ;όπως τονίζει ο ιστότοπος zarpanews.gr.

Στις 22 Ιουνίου 2018 εντοπίστηκε σε βαθύ λάκκο στην περιοχή του Αλικιανού θαμμένο το αγροτικό αυτοκίνητο του Δουρουντάκη και στο εσωτερικό του το πτώμα του 70χρονουgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Να υπενθυμιστεί ότι την Τετάρτη, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Την Τρίτη, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε επαναφέροντας τον ισχυρισμό ότι φοβήθηκε για τη ζωή του ενώ στον φόβο καταλόγισε και την συγκάλυψη του εγκλήματος.

Το χρονικό της υπόθεσης Η υπόθεση Δουρουντάκη είχε συγκλονίσει την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη, καθώς μέχρι να αποκαλυφθεί το πτώμα του 70χρονου, είχε θεωρηθεί αγνοούμενος και είχαν κινητοποιηθεί όλοι οι διαθέσιμοι μηχανισμοί για τον εντοπισμό του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Σύμφωνα με το cretapost, το θύμα είχε φύγει από το σπίτι του στις 7 Μαρτίου 2018 με το κυπαρισσί φορτηγάκι του, όπως συνήθιζε κάθε μέρα, ωστόσο δεν επέστρεψε.

Από τη στιγμή εκείνη είχε θεωρηθεί αγνοούμενος και βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό του.

Μάλιστα, είχε εκδοθεί Silver Alert και ο Παντελής Δουρουντάκης ψάχνουνταν σε κάθε πιθανό σημείο εντός και εκτός Κρήτης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Τρεις μήνες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα, στις 20 Ιουνίου 2018, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
22.3 °C 60%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies